یدالله صمدی جانشین قاسم قلی پور شد

سید مهدی خادم در گفت و گو با خبرگزاری سینمای ایران:

انتخابات هیئت داوران خانه سینما در خانه سینما برگزار شد و یدالله صمدی به عنوان رئیس هیئت داوری خانه سینما انتخاب شد.

سید مهدی خادم در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری سینمای ایران در خصوص انتخابات هیئت داوری خانه سینما گفت : شورای عالی خانه سینما در نشستی 6 نفر را انتخاب کردند که 4 نفر عضو اصلی و 2 نفر عضو علل بدل برای هیئت داوران خانه سینما انتخاب شدند . طبق آئین نامه خانه سینما یک نفر عضو اصلی از طرف هیئت مدیره خانه سینما به هیئت داوران معرفی می شود که آقای یدالله صمدی فرد انتخاب شدند.

وی ادامه داد : در این انتخابات آقای یدالله صمدی به عنوان رئیس هیئت داوران انتخاب شدند. ایشان تا 2 سال آینده بر صندلی رئیس هیئت داوران خانه سینما تکیه خواهند داد .

نایب رئیس هیئت داوران خانه سینما افزود : آقایان یدالله صمدی . سید مهدی خادم . حمید دهقان پور . پدرام اکبری و محمودسماک باشی به عنوان اعضای اصلی و آقایان بیژن محتشم و کامران ملکی به عنوان علل بدل این هیئت انتخاب شدند .

براساس این گزارش، پیش‌ از این «قاسم قلی‌پور» ریاست هیئت داوری خانه سینما را به عهده داشت. این هیئت به حل و فصل اختلافات و دعاوی اعضای جامعه می پردازد.

انتهای پیام// ج ح

موسیقی فیلم" جرم " بیست روز آینده منتشر می شود

موسیقی فیلم "جرم" ساخته مسعود کیمیایی منتشر می شود.

بابک چمن آرا مدیر مرکز موسیقی بتهوون در گفت و گو با خبرنگار موسیقی خبرگزاری سینمای ایران، گفت: در تلاش هستیم تا 20 روز آینده مجموعه آثار "کارن همایونفر" که موسیقی فیلم "جرم" را نیز شامل می شود منتشر کنیم. این مجموعه شامل 12 موسیقی فیلم است که یکی از آن ها موسیقی فیلم "جرم" است. در این مجموعه دو فیلم سیمرغ بلورین و دو فیلم تندیس خانه سینما را گرفته اند.

مدیر مرکز موسیقی بتهوون تصریح کرد: با فاصله ای کوتاه اواسط تابستان مجموعه پنج لوح فشرده از محمدرضا درویشی منتشر خواهد شد. این مجموعه هم موسیقی تئاتر و هم موسیقی سینما است که شامل مجموعه آثاری است که در طی 20 سال گذشته محمدرضا درویشی با کارگردان های مختلفی چون تقوایی، میرطهماسب، بهرام بیضایی و... کار کرده اند.

وی خاطرنشان کرد: نمونه موسیقی های موجود در این آلبوم طبیعتا متفاوت از هم هستند زیرا که مربوط به آثار گوناگونی است که گلچین شده است و ما این موسیقی ها را براساس کارگردان ها در سی دی های مختلف گنجانده ایم و قرار است به زودی رونمایی از آن را داشته باشیم که خبر رونمایی در آینده اعلام خواهد شد.


انتهای پیام//

نقدفیلم سینمایی " قصه پریا "

 

 

فریدون جیرانی در  نشست نقد و بررسی فیلم جدیدش:       

فریدون جیرانی در جلسه نقد و بررسی فیلم سینمایی "قصه پریا" در پاسخ به این سوال که فیلمش را در برنامه "هفت" نقد می کند یا خیر، گفت: ما تلاش می کنیم در برنامه "هفت" فیلم را نقد کنیم اما هنوز در این مورد تصمیمی نگرفته ایم.

به گزارش خبرگزاری سینمای ایران، روز گذشته 28 خرداد ماه نشست نقد و بررسی فیلم سینمایی «قصه پریا» با حضور «فریدون جیرانی» (کارگردان)، «مرتضی شایسته» (تهیه کننده)، «بیژن امکانیان» (بازیگر) و «امیر قادری» (منتقد) در فرهنگسرای رسانه برگزار شد.

در این نشست فریدون جیرانی ضمن بیان این که به مدت یک سال و نیم با هیچ رسانه‌ای مصاحبه نکرده است، اظهار داشت: به احترام اصحاب رسانه و مطبوعات در این نشست شرکت کرده‌ام و این آخرین مصاحبه من است چون سعی می‌کنم بیشتر گوش کنم.

برپایه این گزارش، کارگردان "پارک وی" در ادامه افزود: من همیشه به یک سینمای میانه معتقد بودم که نه روشنفکرانه باشد و نه به شعور مخاطب توهین کند، در عین حال نیز بتواند مخاطب عام را به سینما بکشاند.

کارگردان فیلم سینمایی "قصه پریا" با بیان اینکه کار در جریان سینمای میانه سخت است، خاطرنشان کرد: من سعی کردم روند سینمای میانه را در همه کارهایم حفظ کنم. این تلاش گاهی موفق بوده و گاهی نه، اما هر چه پیش می‌رویم به علت محدودیت‌هایش سخت‌تر می‌شود.

وی ادامه داد: در ده سال گذشته فیلم‌هایی موفق به فروش خوب شدند که در دو سال اخیر با شکست رو به رو شده‌اند اما در هر حال آن‌ها توانسته‌اند جریان بخش خصوصی تولید را جهت‌دار کنند.

مجری برنامه تلویزیونی "هفت" تاکید کرد: در دهه شصت برای آن که سالم‌سازی به وجود بیاید، الگوی میانه مطرح شد که تعریفی نداشت و تلاش می‌کرد از سینمای فعلی خود فاصله بگیرد. در حال حاضر تعریف سینمای میانه نازل شده و نباید آن را نازل کرد.

فریدون جیرانی در پاسخ به پرسش این که آیا حاضرید فیلم خودتان را در برنامه "هفت" نقد کنید یا نه؟، گفت: ما تلاش می‌کنیم در برنامه "هفت" فیلم "قصه پریا" را نقد کنیم اما هنوز در این مورد تصمیمی گرفته نشده است.

کارگردان "مرگ تدریجی یک رویا" در ادامه تاکید کرد: دهه هشتاد به بعد، دهه مضمون است نه ساختار. اکنون سینمای معناگراست که طرفدار دارد. مضمونی که خط قرمزی را شکسته باشد. این گرایش به مضمون باعث می‌شود؛ ملودرام خانوادگی را کمتر تحت‌الشعاع قرار دهیم.

فریدون جیرانی در پایان سخنانش خاطرنشان کرد: همه دنیا فیلم می‌سازند و از فروش گیشه، پول‌شان را در می‌آورند اما لفظ سینمای گیشه در ایران بد جا افتاده است.

بنابراین گزارش، در ادامه این نشست مرتضی شایسته؛ تهیه کننده این فیلم گفت: فکر می‌کنم فیلم سینمایی "قصه پریا" ویژگی‌های لازم برای یک فروش خوب را دارد اما چون یکدفعه به ما اطلاع دادند که قرار است اکران شود، نتوانستیم تبلیغات لازم را به موقع برایش انجام دهیم.

وی در پاسخ به انتقاد از پایان تلخ این فیلم افزود: اتفاقاً ما تاکید داشتیم که پایان این فیلم غافلگیرانه باشد و بتواند مخاطب را به تأمل و فکر وادارد.

شایسته تاکید کرد: در حال حاضر کار تهیه کنندگی دشوار است چرا که باید نکته‌های زیادی را در نظر بگیریم. مثلاً فیلمنامه «قصه پریا» مدام بازنویسی و به روز می‌شد.

تهیه‌کننده فیلم سینمایی «قصه پریا» در بخش دیگری از صحبت‌های خود گفت: شبکه قاچاق سی دی گسترش شدیدی پیدا کرده است و تهیه‌کنندگان امنیت سرمایه‌گذاری ندارند. باید قوانینی باشد تا امنیت تهیه‌کننده‌ها حفظ شود.
بنا بر این گزارش، بیژن امکانیان (بازیگر نقش هادی مسرور) نیز درباره شهرت برخی بازیگرها، اظهار کرد: برخی بازیگران نقش‌های‌شان را زندگی نکرده و فقط ادا در می‌آورند، به همین علت مخاطبان با فیلم ارتباط برقرار نمی‌کنند.
وی در ادامه افزود: به شهرتی که عامل آن توانایی است باید توجه کرد اما فیلمسازها اول سراغ شهرت می‌روند، بعد به جنبه توانایی بازیگر توجه می‌کنند.

محمد زرین دست و علی رویین تن کارگردانان سینما نیز از حاضران در سالن نشست بودند و در پایان نشست لوح تقدیر از سوی رییس فرهنگسرای رسانه به عوامل این فیلم اهدا شد.

انتهای پیام/ /